Tocmai am primit un email de la Matt Barrie prin care anunță că Freelancer.com tocmai a cumpărat WarriorForum.com pentru frumoasa sumă de $3.2 milioane. Comunitatea WarriorForum.com numără 732.000 de membri în acest moment și este cel mai mare forum de internet marketing din lume!

Sunt și eu membru al WarriorRoom de ceva timp (membership cu plată pe 20 de ani – parcă $40 a costat). Ca și cadou de bun venit Matt oferă extinderea membership-ului pentru toți membri de la 20 de ani la lifetime și o veste nu prea bună pentru ceilalți este că va costa $20/an pentru toți noii veniți.

Deasemenea listarea de WSO-uri (warrior special offer) va fi redusă de la $40 la $20 ceea ce e o chestie foarte faină. Astfel încurajează și mai mulți marketeri să posteze noi oferte.

Pentru cei care nu știu Freelancer.com a fost fondată de Matt Barrie în 2009 și este una dintre cele mai mari piețe de outsourcing din lume. Astăzi, 16 aprilie 2014, sunt 10.8 milioane de utilizatori înregistrați pe site și peste 5.8 milioane de proiecte!

Piața de online marketing la nivel mondial va crește considerabil în următorii ani! Chiar dacă astăzi, a lucra de acasă din fața computerului e aproape o ”ciudățenie”, în următorii 10 ani lucrurile vor sta cu totul altfel. Avantajele freelancerilor sunt multe dar cel mai important lucru este să fii un expert într-un anumit domeniu! Asta e tot ce contează!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x