Fiverr.com este cea mai mare piață online pentru servicii ce încep de la $5. Practic este un site unde poți posta niște servicii pe care le poți oferi tu iar alții vin să le cumpere. O mulțime de oameni cumpără și vând servicii (dar și produse) zi de zi prin Fiverr.

Este estimat că lunar peste 2.000.000 de oameni folosesc Fiverr iar această cifră îi conferă titlul de lider în domeniu.

Serviciile disponibile pe Fiverr sunt dintr-o gamă foarte largă. Poți găsi de la servicii de promovare a unei afaceri, social networking și publicitate, până la video-uri comice, design grafic, traduceri și multe altele.

Aceste servicii oferite poartă denumirea de gigs, eu le numesc în română gig-uri. Poți găsi orice vrei pe Fiverr și când spun orice, chiar vorbesc foarte serios.

Pentru a face parte din comunitate trebuie doar să îți faci un cont gratuit. Imediat ce te-ai logat în contul tău, poți deja să-ți vinzi serviciile sau să cumperi serviciile altora. E fără bătaie de cap. Prin asta se diferențiază Fiverr de Odesk sau alte site-uri de freelancing.

Pe Fiverr clienții te caută pe tine și nu trebuie să îți creezi un profil complex pentru a oferi servicii. Pur și simplu adaugi un gig (poți adăuga maxim 20) iar apoi este automat publicat și disponibil la milioane de oameni. Dacă nu ai idee ce poți oferi, am scris și un articol în care prezint 9 idei de servicii pe care le poți oferi pe Fiverr.com

Există oameni care câștigă enorm de bine din Fiverr și totul constă în reputația pe care ți-o faci. Dacă oferi servicii de calitate, vei primi feedback-uri pozitive, niște review-uri care au scopul de a te diferenția de cei care nu sunt atât de buni sau care nu oferă servicii de calitate.

Câștigurile pot fi retrase prin PayPal cu un singur click, fără conturi bancare sau alte metode complicate ori nesigure.

Care este traseul complet al banilor de la client până la buzunarul tău?

1. Clientul vede serviciul tău și cumpără iar banii săi merg în contul Fiverr

2. Tu livrezi comanda iar după aceea clientul o marchează ca finalizată, dacă ai făcut o treabă bună, desigur 🙂

3. Timp de 14 zile banii stau în contul Fiverr în ”clearance”, adică în așteptare (e politica Fiverr)

4. După aceste 14 zile poți retrage banii printr-o apăsare de buton în contul tău Fiverr.

5. Banii intră în contul tău PayPal din care ți se reține maxim $1 ca și comision.

6. Din PayPal poți retrage banii pe cardul atașat contului tău.

7. Când dai withdraw în PayPal (retragere bani pe card), ți se rețin $2.5 și banii ți se virează în maxim 3 zile lucrătoare

Fiverr îți oferă practic posibilități nemărginite de a face bani. Dacă ești puțin creativ și mai ești și perseverent, atunci ești perfect pentru a lucra pe Fiverr.com

Există sute și chiar mii de povești de succes a vânzătorilor de pe Fiverr. Unii dintre ei se laudă că și-au cumpărat chiar și case din banii câștigați pe Fiverr.

Nu trebuie să fii un expert într-un domeniu dar trebuie să-ți placă ce faci. Îți recomand să citești eBook-ul scris de mine, $352 în prima mea lună ca freelancer, eBook pe care îl poți descărca folosind formularul din josul paginii, pentru a citi despre povestea mea și începuturile mele alături de Fiverr (eu personal mi-am dat demisia de la job pentru a putea face Fiverr fulltime).

Îți recomand să citești eBook-ul meu înainte de a te apuca să studiezi Fiverr și să îți faci idei despre ce trebuie să faci. Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări, te aștept cu drag în secțiunea de comentarii de mai jos și promit să-ți răspund cât mai detaliat la întrebare.

Îți urez mult succes și abia aștept să aud povestea ta de succes pe Fiverr.com

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x