Există câteva lucruri pe care trebuie să le știi de la început atunci când începi să lucrezi pe Fiverr. Dacă ți cont de aceste lucruri vei avea parte numai de reușite și vei putea să evoluezi rapid pentru a atinge Level 1 și Level 2 ca vânzător. Pentru cei ce nu știu, aceste 2 nivele sunt obținute de către vânzătorii care au servicii impecabile și care fac tot posibilul pentru a livra servicii de calitate respectând termenele de livrare.

Cel mai important lucru este să nu amâni și să începi astăzi dacă nu ai început deja, mai ales că este nevoie de ceva timp pentru a atinge nivelele de vânzător de calitate  (acele Levels).

Când ești la început vei vrea să ai o comandă pe zi. Este un target excelent pentru început. Ce trebuie neapărat să faci este să oferi mai mult decât ai face-o în mod normal pentru acei $5.

Există 3 motive pentru care să faci acest lucru:

  1. Competiția ta care oferă mai puțin va fi eliminată din joc
  2. Vei pregăti terenul pentru ceea ce numim Gig Extras, adică servicii extra. Spre exemplu dacă scrii reviews la cărți începe prin a scrie 400 de cuvinte pentru $5 chiar dacă concurența lucrează la 300 de cuvinte / $5. Pe măsură ce obții levele vei putea să adaugi acele Extra-uri și vei putea să ceri mai mult pentru a scrie 400 de cuvinte.
  3. Vei primi feedback-uri excelente de la clienții tăi și asta înseamnă un avantaj foarte mare. Cu cât ai mai multe feedback-uri pozitive cu atât vei atrage mai mulți clienți. Clienții mulțumiți vor lăsa un review pozitiv iar clienții impresionați vor lăsa un review pozitiv excelent unde te vor recomanda și afirmă că doresc să lucreze din nou cu tine pentru că ai făcut o treabă foarte bună.

Pe scurt Fiverr este despre calitate, viteză, reputație. Reputația este o urmare a calității și vitezei. Clienții vor să le livrezi rapid și calitativ.

Folosește-te de feedback-ul clienților pentru a-ți îmbunătăți serviciile. Fă multe teste referitor la ce merge mai bine și ce nu. Odată ce ai adunat un portofoliu de comenzi poți începe să contactezi foști clienți pentru a-i aduce din nou la tine.

Ține minte 2 chestii aici:

  1. Să NU ceri niciodată date de contact ale clienților pentru că încalci politica Fiverr
  2. Să NU contactezi prea mulți clienți deodată (3 pe zi este ok pentru a evita postura de spammer).

Pe măsură ce crești modifică gig-urile tale pentru a-ți genera cât mai mulți bani. Există niște metode precise ce poți să le urmezi pentru a-ți mări veniturile, uneori chiar fără a modifica nimic la timpul de execuție sau calitatea serviciilor. Practic poți face ca un serviciu ce îl oferi să îți genereze dublu de bani modificând doar câteva elemente în descrierea acestuia.

Aceste tehnici le vei învăța în cursul complet pentru Fiverr pe care îl voi lansa în primul trimestru al anului 2014. Dacă vrei să începi să câștigi bani pe Fiverr și să lucrezi online ai nevoie de un ghid complet care să te ajute din start să ai profituri maxime cu un efort minim.

Fii cu ochii pe blog pentru noutăți și abonează-te acum la newsletter (vei primi și eBook-ul meu despre viața de freelancer, complet gratuit).

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x