Recent m-am decis să trec pe Payoneer pentru că PayPal, una peste alta, a primit o reputație proastă în timp și am avut  chiar și eu niște evenimente neplăcute anul trecut.

Am aplicat la Payoneer din contul de Fiverr ca metodă de withdraw și mai bine de 1o zile am așteptat după mail-ul de confirmare care nu mai venea.

Citind pe forumul lor și pe pagina lor de Facebook, treaba e groasă rău când vine vorba de aprobarea conturilor și rezolvarea diverselor probleme de care se lovesc oamenii (unii nervoși rău).

N-am mai avut răbdare așa că am făcut ce trebuia să fac de ceva vreme: am sunat de pe Skype la numărul de contact Payoneer +1-646-658-3695.

După ce am așteptat vreo 15 minute intră operatorul și după ce îmi confirm identitatea (data nașterii + întrebarea de securitate din cont), treabă care durează 2 minute, mă mai pune 10 minute pe hold ca să vorbească la departamentul Payoneer de aprobări de conturi.

Apoi mi-a dat vestea pe care am așteptat-o atâtea zile:

Contul meu Payoneer a fost activat.

În câteva minute balanțele USD, EUR și GBP au fost activate și am primit mail-ul de confirmare cum că totul este în regulă și pot încasa bani în contul meu bancar.

În concluzie, decât să aștepți săptămâni de zile ca să îți aprobe contul (că poate vrei să scoți niște bani rapid), mai bine cheltuiești 50 de eurocenți ca să suni de pe Skype și să îți aprobe în 10 minute contul. Bine, ai și de stat destul de mult timp ca să intri în legătură cu operatorul, dar mai bine aștepți jumătate de oră decât săptămâni.

Vrei să știi partea și mai bună?

Dacă îți faci cont de Payoneer folosind link-ul de mai jos, o să primești $25 în contul tău. Sună bine? Oferta face parte din planul de recompensare Payoneer pentru toate recomandările făcute de clienți. Partea și mai faină e că și eu primec $25 în cont – dar sunt sigur că n-o să te deranjeze din moment ce și tu câștigi $25. Nu? 🙂

Fă-ți cont Payoneer acum.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x